جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اخطار آخر نکونام به خطیر| زودتر تسویه حساب کنید

  • کد خبر: ۱۸۱۶۱۸
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۲
اخطار آخر نکونام به خطیر| زودتر تسویه حساب کنید
جواد نکونام به علی خطیر اخطار داده که تا قبل از برگزاری هر جلسه‌ای حقوق بازیکنان را پرداخت کند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، کشمکش میان جواد نکونام و علی خطیر ادامه دارد و سرمربی استقلال درآخرین واکنش خود نسبت به مدیریت این باشگاه اعلام کرده تا زمانی که بدهی بازیکنان پرداخت نشود او حاضر نسیت با خطیر رو در رو شود.

نکونام درست بعد از بازی با استقلال خوزستان که اغلب بازیکنان نسبت به پرداختی‌ها خود از مدیران باشگاه انتقاد کرده‌اند، این جملات را به زبان آورده است.


بازیکنان استقلال بعد از این بازی که منجر به پیروزی شد، یکی بعد از دیگر پرده از دریافتی خود بابت فصل پیش برداشتند و اعلام کردند باشگاه خلف وعده بسیاری داشته و بیش از ۴۰ درصد از حقوق فصل قبل باقی مانده است.

این اظهارات کافی بود تا جواد نکونام پشت بازیکنانش درآید و به گوش باشگاه برساند تا زمانی که حقوق بازیکنان پرداخت نشده هیچ نشستی با علی خطیر برگزار نخواهد کرد.

اما درعین حال که این نقل قول از زبان نکونام نگاه‌ها را به سمت و سوی خود جلب کرده، خبر‌ها و شایعاتی پیرامون احتمال برکناری علی خطیر از سمتش نیز به گوش می‌رسد.

این تصمیم احتمالی به دلیل تنش‌های بی پایانی است که در روز‌های گذشته باشگاه استقلال را فرا گرفته و خطیر نتوانسته ارتباط مناسبی با جواد نکونام برقرار کند واز سویی آرامش کافی را در باشگاه حاکم نماید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->